kopstand in de keuken

20-11-2013

Mijn yogische kookboek is nu bijna drie maanden oud en is inmiddels een zelfstandig leven gaan leiden. 

'Kopstand in de Keuken' is heel gelukkig met haar nieuwe thuis in veel verschillende keukens, op yogamatten en in boekenkasten. Hier kun je zien waar ze onder andere terecht gekomen is! 

Ook ik ben gelukkig met de plekken waar 'Kopstand in de Keuken' terecht is gekomen. 
Sinds het verschijnen van 'Kopstand in de Keuken' ben ik overladen met lieve emails, berichtjes, foto's, whatsappjes, kaarten en recensies. Het was een verrassing voor me dit te mogen ontvangen, en ik voel me hier enorm dankbaar voor.

Het Yoga Magazine schreef: "Yogadocente Irina Verwer maakt er in 'Kopstand in de Keuken' een modern en praktisch yogadieet van. Dat je met zo'n dieet niet hoeft af te zien, blijkt uit de heerlijke recepten in het boek, zoals een zonnige noedel-mangosalade of de 'goddelijke geniettruffels' van rauwe chocolade."

Maya van VegaNuts schreef dit: "Het mooie van dit boek is dat je niet alleen in de recepten, maar door het hele boek de passie en liefde voelt die Irina heeft voor yoga en voeding. Een uniek boek, waardoor je nieuwsgierig wordt naar een andere wereld!"
Haar recensie kun je hier lezen.  

Op haar blog Lauriekoek schreef Laurie over haar ervaringen met 'Kopstand in de Keuken', en deelt ze het recept voor de heerlijke kokosmuffins uit 'Kopstand in de Keuken'! Hier vind je zowel de recensie als het recept. 
Over haar ervaring met 'Kopstand in de Keuken': "Het is een leuk en handzaam boek voor mensen die enige ervaring hebben met yoga en graag meer over de voedingskant ervan willen weten. Het bevat veel prettig recepten die met een klein beetje basis kookkennis prima uit te voeren zijn."

Yogic Foodie Irene van Gent deelde ook al een prachtige recensie over 'Kopstand in de Keuken': "Als je (zoals ik) van yoga houdt en gezond wilt eten, dan kun je met dit boek lekker aan de slag. Kopstand in de keuken is een leuke combinatie van gezonde recepten en yogahoudingen, een aanrader voor iedereen die lekker in zijn lijf wil zitten!"
Op haar blog Alles over Eten kun je haar recensie vinden. 

Ook verscheen een paginagroot interview over 'Kopstand in de Keuken', yoga en voeding in De Gelderlander.

Is 'Kopstand in de Keuken' al in jouw keuken terecht gekomen? Wat is jouw ervaring met het yogische kookboek? Ik hoor het graag van je! 
Als je wilt delen hoe 'Kopstand in de Keuken' in jouw leven past, deel dan je foto's op Facebook of per email

Heb je 'Kopstand in de Keuken' nog niet?
Bestel haar dan via Yoga Specials en via bol.com, of haal haar op in in mijn yogastudio in Velp, bij Rawsome in Arnhem, Bindi in Amersfoort, E Motion in Katwijk, Yoga Spirit in Leiden of Yogisha in Amsterdam.


Irina Verwer - info@irinaverwer.com - (+31) 614756677 -